Mallistomme

MOSMOSH on aikansa huippumerkki naisten farkuissa, housuissa, moderneissa housupuvuissa, businessmekoissa ja laadukkaissa yläosissa. Meiltä löydät MOSMOSHIA yksilöllisinä sarjoina ja Sinun koossasi vaikka tilauksesta.

Line of Oslo on pohjoismainen, laadukas casual-linjainen mallisto, johon on helppo ihastua upeiden materiaalien, hauskojen oivallusten, helppohoitoisuuden ja trendikkyyden vuoksi.

NOANOA on ajankohtainen, naisellinen mutta raikas, nuorekas ja kivan hintainen mallisto, jonka ajankohtainen värimaailma päivittää sinut tähän hetkeen.

YAYA on tanskalainen trendimerkki, joka on yhtäaikaa klassinen ja uusi. YAYA:lta löydät meiltä kiva, uudenlaista kokeiltavaa tähän päivään.

NÜMPH – tee vaikutus. Merkki esittelee mallistoja, joilla ei ole rajoja. Se on luova, hieman omituinen, yhtäaikaa naisellinen mutta vahva. Nümph saa inspiraatiota luonnosta, ja yksilöistä.

NÜ on hieman rockahtavampi pohjoinen tuttavuus, josta löytyy myös sopivasti bling-blingiä tarvittaessa. Löydät sen myös meiltä!

ROSEMUNDEN klassikot silkki-puuvilla paidat ja topit tunnetkin ehkä jo. Löydät meiltä Rosemunden parhaat perusmallit sekä kauden spesiaaleja yksittäiskappaleita.


ETAGE:lta olemme valinneet mallistoomme toimivat toppikset. Istuvia, kevyitä mutta lämpimiä meidän olosuhteisiin!

TIF-TIFFY:ltä olemme valikoineet ihania pipoja, kaulahuiveja ja neuleita kauden uusissa väreissä ja klassikoissa.

REPEAT on upea merkki, jossa parhaat luonnonmateriaalit kohtaavat tinkimättömän designin. Neuleita, huiveja, ponzoja, shaaleja. Et voi olla ihastumatta.

Löydät myös muita merkkejä ja kokonaisuuksia, sillä täydennämme kausittain YELLOW-mallistoa asiakkaidemme näköisillä ja kokoisilla valinnoilla, löydät meiltä aina uutta ja myös sen sinun kestosuosikkisi.

Tervetuloa sellaisena kuin olet, stailaamme yhdessä sinulle hyvät kokonaisuudet, jotka istuvat juuri sinulle ja kaappisi kokonaisuuteen!