KEVÄT TULEE – PIDETÄÄN MIELI AURINKOISENA

Posted on

KEVÄT tuli rytinällä, monella tavalla.

Myös YELLOW uudistuu kevään aikana. Palvelemme asiakkaitamme koronavirusepidemiasta huolimatta parhaamme mukaan. Pidämme kauppaa auki vaikka yksi asiakas kerrallaan, toimitamme ostoksia postimyyntinä ja harkitsemme verkkokaupankin perustamista. Joka tapauksessa tulevaisuus muuttaa meidänkin toimintaa jotenkin.

SUURI työstämisen kohden on myös YELLOW:n ilme, tunnus, elämäntyyli, jota haluan omalla yritykselläni viedä eteenpäin. Yhä enemmän se on tekemisessä tasapainon, maailman ympäristökysymysten ja terveyden vaalimisen kanssa.

Mitä pidät tästä inspiskuvasta, joka antaa vihjeitä tulevasta ilmeestämme?

Ottakaa yhteyksiä kun haluatte stailausta, upeita tuotteitamme ja muuten vaan vaihtaa kuulumisia. Seuratkaa ajankohtaisia uutuuspäivityksiämme Facebookissa.

Valoisaa mieltä kevääseenne!

Anitta