MOSMOSH

MOSMOSH on aikansa huippumerkki naisten farkuissa, housuissa, moderneissa housupuvuissa, businessmekoissa ja laadukkaissa yläosissa. Meiltä löydät MOSMOSHIA yksilöllisinä sarjoina ja Sinun koossasi vaikka tilauksesta. Farkut ovat leikkisiä, rentoja ja täynnä hauskoja yksityiskohtia. Yläosissa on klassista, mutta aina jollakin ajankohtaisella lisäyksellä. Ihastut MOSMOSHIN kekseliäisyyteen sekä pettämättömään laatuun. Rakastamme sitä – We love it!

MosMoshin klassikkoblazerit meillä kauden väreissä.

Istuvat työhousut  helppohoitoisista materiaaleista, kuin räätäliltä.

Farkut kaiken mallisille vartaloille, tiukallaja leveällä lahkeella.

Mukavat nahkahousut, viimeistelty lahkeessa olevalla halkiolla.

      Neuleita unelmankevyitä ja lämpöisiä. Lisää värejä löydät myymälästämme.

Mekkoja arkeen ja juhlaan

Mosmosh on yhtäaikaa romanttinen ja poikamainen. Mosmoshin yläosat ovat vuosi vuodelta tulleet kiinnostavammiksi ja meillä onkin niitä tälle kaudelle runsaasti.

MOSMOSH tarjoaa myös upeat pukukokonaisuudet ja blazerit. Värit ovat klassiset ja aina myös mukana mallistossamme kauden herkullisimmat. Aina laadukkaat istuvuudet ja kankaat. MOSMOSH-mallisto on takuuvarma. Laatu on sellaista, että se sopii ja kestää työssä, jopa juhlassa, mutta vapaa-aikanaakaan et malta jättää Mosmoshia henkariin. Stailataan tyylisi Mosmoshiin- lupaamme että innostut näistä!

Tule tutustumaan Mosmoshin putiikkivalikoimaamme tai katso verkkokaupan valikoimaamme!