OLET MEILLE TÄRKEÄ <3

Posted on

Suunnittelimme Maffe-koiraystäväni kanssa Sinulle ystävänpäiväkortin, no se tuli vasta tänään. Emme ehdi enää kaikkia postittaa, mutta hae se meiltä Yellowsta, siinä pieni lahja voimassa koko kevään ja myöhemminkin. OLET MEILLE TÄRKEÄ! ?❤ Ihanaa Ystävänpäivää!!

Best Friends in Jyväskylä & in the Whole World

Muutenkin tämä viikko alkoi taas vauhdikkaissa merkeissä kun vaihteeksi ajelin autollani vähän niin, että uutta peltiä taas tarvitaan. Minullehan sattuu ja tapahtuu tuon tuosta. Olen kuitenkin tajunnut, että joka päivä tapahtuu jotain mahtavaa ja hyvää. Pikkurutut siellä täällä eivät paljon paina.

Se mikä on tärkeää muistuu mieleen juuri Ystävänpäivänä. Sitä on hyvä olla ystävä myös itselleen ja sallia pieniä tarvittavia myönnytyksiä aika ajoin 😉 Ystävät ja rakkaat ovat usein kaukana maailmalla, kun niitä kaipaisi vierelleen. Ehkä siksikin on hyvä olla kaveri itsensä kanssa.

Kävin juuri maailmalla tuoteostoilla, Sinulle. Bongasin ihanuuksia ja Yellowseen olisi löytynyt ihana päiväunisohvakin. Se ei mahtunut lentolaukkuuni, mutta voit ihastella ja haaveilla siitä kanssani tässä virtuaalisesti. Haaveita pitää olla, suuria tai pieniä. Arkikin voi olla ihanaa, mutta pitää uskaltaa haaveilla ja mennä eteenpäin. Katso nyt tuota sohvaa, eikö siinä unelmat kasvaisi 🙂

Hei Ystävät, olette varmaan huomanneet kauniin Veeran postaukset Facebook- ja Instagram-sivuillamme, toivottavasti. Veera päivittelee Yellown mallistoa sivuillemme ihanalla nuoren naisen raikkaudella ja omalla twistillään. Päädyimme yhteistyöhön, sillä on kiva kertoa kuvin että meiltä löytyy ihania juttuja nuorille naisille, jos myöskin kaiken muunkin ikäisille. Veera pakkasen keskellä keltaisessa pilkkupaidassaan on kuin aurinko itse.

Avaan täten juhlallisesti YELLOWN uuden blogin – tadaa 14.2.2018

Olen kuvaihminen. Mutta joskus on kiva kertoa enemmän tarinaa. Yritän kirjoittaa sinulle blogia silloin tällöin. Ystävänpäivänä on hyvä aloittaa. Anna juttutoiveita, jos haluat.

PS. Tiesitkö muuten että YELLOW, keltainen, on värikartan valoisin väri?  Se on väri joka kiinnittää huomiomme ensimmäisenä kaikista väreistä. Luonnossa se on monien kevätkukkien väri. Tai ajattele vaikka virkistävää sitruunaa. Entä Happy Facet? Keltainen on onnen ja otimismin sekä luovuuden väri, se valaisee ja tuo kevään mieleemme. Minulta sinulle se on myös Ystävyyden väri. Ole sitä myös itsellesi.

Vielä kerran Hyvää Ystävänpäivää! OLET MINULLE TÄRKEÄ.

T. Anitta&Maffe  ja YELLOWTEAM