Kylmää ja kuumaa <3

Posted on

Kuvassa Mosmoshin viileän ihana klassikko T-paita.

Olen ikuinen farkkutyttö. Olen koko kauppiasaikani erikoistunut farkkuihin – eihän siitä irti pääse. Vuosien saatossa niinkin perusasia kuin farkut ovat muuttaneet muotoaan monet kerrat. Muistattehan ne tummansiniset pellinkovat leveälahkeiset, joita ei saanut millään vaalenemaan? Tai ne kaikki soivat pillit, joita ratkeamispisteeseen asti kavenneltiiin?

Nyt taas jokaisen farkkukavalkaadiin saa kuulua ne valmiiksi revityt ja pehmäksi kulutetut ihanat – no ne Boy Friend -farkut – puhumattakaan strasseilla ja ketjuilla koristellut bilefarkut. Kyllä farkkutyttöys on aivan ihanaa. Love it!

Kuvassa Mosmoshin Naomi Shine -farkut ja Blake Night blazer <3

Mosmosh on yksi tämän ajan suosikeistani. Sen laadut ovat niin varmoja ja merkki on suorastaan luonut farkut uudelleen, joka sesonkiin! Mosmoshin housujen bisness-mallitkin ovat niin rentoja ja mukavia kaikessa cooliudessaan.

Hei, kohti hiihtolomia mennään! Olen myös ikuinen hiihtotyttö. Joka vuosi on vaan päästävä jonnekin missä saa vuorien syleilyssä nauttia liikunnan hurmoksesta, hiihtäen hyvien ystävien ja hyvän jengin kanssa. Olen aika hurjapää, uskallan kaikenlaista. Mutta se mihin ryhtyy – siihen kannattaa panostaa. Iivo Niskanen (toivottavasti ollaan sukua 😉 ) toi tänään Suomelle kultaa 50-hiihdossa! Aivan mahtavaa,  kyllä me suomalaiset niin olemme hiihtokansaa. Sinivalkoisissa tunnelmissa hiippailen itse kotosalla farkuissa ja t-paidassa. Klassikkomeininkiä. Kiitos Niskasen poika inspiksestä!

Kylmän keskellä kuumaa. Ajateltavaa, juotavaa, tunnelmia. Olen puolella askeleella jo keväässä vaikka Maffen kanssa nautitaankin talven retkistämme. Audi-ratsumme meitä kuljetti tälläkin viikolla kirjanpitokoulutukseen – huhhuh – Tampereelle. Vähän kuumottaa tunnelmia tämä kaikki digi digi digi Mutta se on nykyaikaa ja aina on mentävä eteenpäin. Energiaa otan nyt noihin bisneksen kehittämisiin kylmän sinisen kanssa kevään huipputrendikkäästä kirkkaan punaisesta. Se on voimaväri, jolla saa ryhtiä tekemiseen: kyllä vielä nämä digit selätän :-9. 

Kuvassa MosMoshin Blake-setti vadelmanpunaisena

Hei – aivan ihanaa hiihtely- ja kevään haaveiluaikaa Sinulle. Muistatko että meillä on koko kevään asiakkaiden YELLOW-Ystävä -kevät! Tule ihastelemaan mitä kaikkea olen tilannut Sinulle ja hae oma etukorttisi, jonka haluan sinun piristykseksi jakaa.

Nyt kannattaa lisätä joka juomaan lämpöä ja inkivääriä – vink vink!

Anitta ja Maffe –  <3 kylmää, kuumaa -tunnelmista lauantaina pakkasen paukkuessa.

PS: Kiitos ja Onnea vielä Iivolle kullasta!

PSPS: YELLOW asiakasiltoja tulossa kevään aikana – seuraa fasea ainakin, ilmoitamme ajankohdista siellä.