Enjoy Your Mornings!

Posted on

Kevät on vihdoin myös meillä Jyväskylän Väinönkadulla! Mahtavaa kun putiikki on täynnä kevään juttuja.

Ajattelin ehdottaa, että mitä jos aamulla nostetaankin jalat kattoon ja nautitaan keväästä ja kohta kesän tulosta? Avaan YELLOW-putiikin jatkossa klo 11.00 ja suljen puolestaan myöhemmin eli klo 18.00.

 

Tosiasiassa yrittäjällä riittää tuon lisäksi kirjanpito-, tuoteosto-, markkinointi- ja “eväsrepunpakkauspuuhaa”, joten päätin kokeilla josko ne onnistuisivat aamuisin paremmalla sykkeellä. Olen huomannut myös että kevätiltaisin monet asiakkaatkin viipyilevät pidempään ostoksilla. Tevetuloa siis uudistunein aukioloajoin putiikkiini tänä keväänä! Jos kuitenkin tiedät olevasi aikaisemmalla aamulla liikkeellä, niin pirauta minulle, palvelen yhä yksilöllisesti.

Aamu on myös ihanaa aikaa nautiskella lempi T-paidassasi omista ajatuksistasi tai lempilehdestäsi. Tee sitä mikä on Sinulle tärkeää. Olen itse opetellut elämään hetkissä yhä enemmän ja olemaan läsnä itselleni ja muille. Mikä sinulle on tärkeää juuri nyt?

Kuvassa MosMoshin kevätsarjasta raikas LIMONE-paita. Löytyy vielä YELLOSTA!

Minulla on muitakin uutisia!

Mielestäni uudistuminen ja liikkeellä pysyminen on se mikä pitää rattaat pyörimässä ja ajatuksen virkeänä. YELLOW muuttaa isompiin tiloihin kesään mennessä. Lupaan järjestää ihanat kesäbileet uudistumisen kunniaksi. Päivämäärää en osaa vielä sanoa, mutta pysy kuulolla ja kuulutan sen kyllä sitten kissankorkuisin kirjamin.

Olen pitänyt nykyisestäkin sijainnista Väinönkatu 32:ssa Donnan vieressä, mutta muutan samalla kadulla hieman alaspäin ja saan suuremmat ja valoisammat näyteikkunat. Niin, ja pääsen taas stailaamaan putiikkia juurin tämän vuoden henkeen. Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain ihan muuta! Stay tuned…

Itse asiassa: kysyn sinulta: mitä uudessa YELLOWSSA 2018 Sinä haluaisit nähdä ja kokea? Tule kertomaan ja kirjoittamaan ehdotuksesi nykyiseen myymälään Väinönkatu 32:een! Parhaat ehdotukset otetaan huomioon ja kaikkien kesken arvon upeat MosMoshin farkut!

Itse ajattelin ja haaveilin, että voi kun saisin putiikkiin mahtumaan oikein paljon vihreää, kukkia ja ihania tuoksuja. Ehkä kukkakauppiaaksi samalla 😉 ?

Sain Sofien terveiset Pariisista eilen. Siellä kevät on tietenkin se rakkaudellinen Pariisin kevät. Niin on Sofiekin, hän on tietenkin luotu tuonne Pariisiin! Voin haistaa patongin ja Café aut lain tuosta kuvasta <3

Kevään tuoksuja tuoksuttelen nyt ainakin ihanin THANN-luonnonkosmetiikan tuottein. Muistko, että YELLOWSTA löydät myös niitä? Nyt on juuri sopiva aika alkaa hoitamaan talvi-ihoa kesäkuntoon. Ehkä lisään nyt omaan aamurutiiniini THANN-kuorinnan 🙂 Tule hakemaan omasi. Riisikuorinta on minun ja usean muunkin suosikki, se käy myös äärimmäisen herkälle iholle.

Aurinko nousee, katseet kohti kesää. Uutta pukkaa!

Anitta & Maffe
anitta@yellowclothes.fi
p. 0400 718 800