Flower Power!

Posted on

Hello Darlings!

Yhä suunnittelen ja haaveilen – ja kohta toteutan – uudistuneen YELLOW-putiikin ilmeen…Ehkä kukkia joka puolelle ja kadulle lisää, ehkä lisää romantiikkaa tällä kertaa…No ehkä ei ihan pelkkää kukkaa kuitenkaan 🙂 Mutta kukat ovat poweria tänä kesänä myös vaatteissa!

Nyt just.

On ihan pakko hehkuttaa kesää. Hehkutan ja hehkutan. Kyllä se sieltä tulee. Otimisti voittaa aina, väitän minä. Kesän yksi ihanin trendi on kukat – ja perhoset – myös vaatteissa. Oi mitä silkkejä, viskooseja, puuvillaa ja pitsiäkin.

Olen siitä onnekas,

että parhaimmilla merkeilläni on juuri tähän kukkatrendiin paljon vaihtoehtoja yläosissa – jopa housuissa on tulossa! On siis tarjolla tosi hempeää kukkaa, mutta on myös todella voimakasta kukkaa.

Oikeaan kesäkukka-aikaan

YELLOW-putiikki onkin jo muuttanut uusiin valoisiin tiloihin Väinönkadulla. Katuakin rempataan todelliseksi kävelykaduksi, kestetään se ja katsotaan tulevaisuuteen. Olen ajatellut rakentaa putiikin etualasta eräänlaisen kohtaamispaikan. Mitä sinun mielestäsi kohtaamispaikassa voisi olla? Tule kertomaan ja samalla ihastelemaan näitä kevään toiveikkaita silkkikukkia.

BOHO HIPPY GREEN

look on kesän uusin juttu. Voit lähteä tällä mekolla mihin tahansa kesäjuhlaan ja tehdä uuden säväyksen kotelomekkojen (joita myös rakastan) keskellä. Joskus sitä haluaa yhtäaikaa olla villi ja vapaa, mutta myös puettu. Mosmoshin kukissa olet ihanassa mummolookissa modernisti.

Iki-ihana

Rosemunde on vakiosuosikkini kesän hempeissä. Tänä keväänä valitsin mallistosta myös uudenlaisia yläosia perustoppien lisäksi.

Kesän voi tuoda

kukkien muodossa joka päivä vaikka kirjoituspöydälle. Puserossasi kukkaketo kertoo että olet trendissä mukana <3 Tule tsekkaamaan

Toivottaa Anitta&Maffe

PS: Maffelle kukat ovat, noh, voihan niitäkin haistella paremman puutteessa 😉 akselilla