MUUTTOA! REMPPAA! REKKIEN TYHJENNYSALE!

Posted on

Nyt se on jo lähellä! Nimittäin YELLOWN muutto. Haluatko osallistua muuttotalkoisiin? Tyhjennämme siis liikkeen rekit nopealla rekkien tyhjennysalella. Alet ovat voimassa vain niin kauan kun saamme uudet rekit pystyyn. Uudessa myymälässä on sitten uudet kujeet.

Nyt ei voi kehua että meillä olisi siistiä ja fiiniä, mutta tunnelmaa on sitäkin enemmän. On remppaa siellä ja täällä. Mutta sellaista se elämä välillä on. Lupaan kuitenkin tarjota ihanat luksuskuplivat ja vaahtokarkit asiakkailleni kun tämä hässäkkä on ohi.

Mutta on touhuaminen kivaakin. Nyt saa toden teolla laittaa tuulemaan ja uudistua. Uuden odottaminen on vaan malttamattomalle niin jännää :). Sinulla on siis mahdollisuus nyt puolestaan uudistaa kesän lookkisi, sillä tuotteemme ovat ihan priimaa vaikka tässä vähän hihat heiluukin. Tulethan mukaan talkoisiin! 

Mm. kaikki ihanat Rosemundet -20%. Rosemundehan on klassikkomallisto, joten nyt on mahdollisuus täydentää settisi hyvään hintaan.

Kaikki Thann-kylpytuotteet nyt ihan poistohinnoin! Hae ihanat laatutuotteet vaikka mökille kesän luksukseksi. Thannit ovat myös hyvn luonnonmukaisia tuotteita <3.

Liikkeen takaosassa KAIKKI -50%. Nyt upeita laatujuttuja, klassikkoja ja kesän hempeitäkin siis YELLOWSSA ennenkuulumattomaan puoleen hintaan.

Itselläni ei ole nyt aikaa istua ikkunalaudalla. Mutta sen teen kun saan nämä muutot ja rempat kuosiin. Juuri tuollaisessa Mosmoshin boho-paidassa ja farkkusortseissa. Ellet ehdi noutaa niitä rekkiensiirtoalesta itsellesi 😉

T. Anitta ja Maffekin jo odottaa sinua täällä Väinönkadulla