ELÄMÄN VÄRIT LÖYTYVÄT YELLOWSTA ;)

Posted on

Olen avannut uuden värikkään sivun YELLOWN tarinassa.

Kuuntelen asiakkaitani, etsin trendejä maailmalta ja uudistan jatkuvasti. Uusi liikkeeni on toivomukseni mukaan täynnä väriä ja elämää. Haluan tarjota eri ikäisille ja kokoisille naisille kivan ja inspiroivan paikan muodin ja tyylin parissa. Olen alkanut ymmärtää että itselleni – ja asiakkaiden palautteiden mukaan monelle muullekin – “YELLOW” on eräänlainen lifestyle-tapa elää.

PS: kuvan sohvan ihanan YELLOW-sävyn näet liikkeessä livenä…

YELLOW voi olla oman tiensä kulkijoille, niin muodissa kuin elämässä. Ajattelen, että pukeutuminen eri tilanteisiin voi olla hauskaa ja innostavaa, ei niinkään tärkeää ja vakavaa. Vaatteet palvelevat meitä.

Olen yhä tarkempi laadusta ja materiaaleista, sekä mallien käytettävyydestä. Farkkujen kanssa olen ollut tekemisisissä koko urani ajan ja niistä en luovu 🙂 eikä moni muukaan luovu minun valitsemista malleista päällään, se on mahtavaa.

On ihana kuitenkin huomata miten monessa mallistossa on upeita uudenlaisia hameita, tunikoita ja mekkoja, joissa voi liihottaa vapaasti, sellaisen tarpeen tullen.

Kukkaloisto on yhä mukana mallistossani. Oli kesä tai talvi: elämässä pitää olla ripaus vihreää ja kukkaisaa, joka muistuttaa meitä keveydestä, luonnosta ja ilosta.

Olen niin iloinen, että moderni bisnespukeutuminen on yhä vapaampaa. Omakin kaappini on täynnä klassikoita, joista en luovu, ne ovat siis vaatekaapin luuranko (hahhah :), mutta pintasilauksessa sitten värit, kevyet materiaalit ja hauskat modernit yksityiskohdat ilahduttavat.  Tule liikkeeseeni juttelemaan ja  stailataan vaatekaappisi kokonaisuus kuntoon.

Luonnon meille voi tuoda paremmin lähelle myös luonnonkosmetiikka. Löydät putiikistani muutamia poimintoja, parhaita paloja mm. Thann luonnonkosmetiikasta. Olen alkanut varmaankin jonkun mielestä myös ihan paasaamaan luonnollisesta ravinnosta. Siihen aiheeseen on minut parhaiten perehdyttänyt vegaanityttäreni Sofie. Tiedän ja olen kokenut, että puhtaalla ravinnolla on merkitystä sille miten hyvin voimme ja jaksamme.

Mitä kaikkea vielä uudistunut YELLOW voi ollakaan? Tule sinäkin kertomaan ajatuksistasi. Täällä ollaan Sinua varten tiimini kanssa värikkäässä YELLOWSSA. Väinönkatu 30:ssa.

T: Anitta ja Maffe