KEVÄTTÄ KOHTI KEPEÄSTI

Posted on

Kevät on jo alkanut omassa mielessäni. Muodin maailmassa trendien syklit menevät usein etuajassa. On tietenkin myös tärkeää pysähtyä juuri siihen hetkeen joka on meneillään. Mutta minulla se on nyt tunne kevään odotuksesta – se on nyt!

Haluaisin toisaalta heti rynnätä sinne kuumimpaan kesään ja juosta järveen – tai mereen – kuumana kesäpäivänä. Toisaalta kuitenkin nautin juuri inspiroivasta odotuksesta, mitä kaikkea meillä onkaan lupa odottaa ja unelmoida. Unelmista kiinni tänä keväänä – olkoon se mottoni mitä tarjoilen Sinullekin. 

Olen iloinen kun saan palvella asiakkaitani laadukkaan muodin parissa. Kevään Mosmosh on yhtä ihana kuin aina. Tänä keväänä jotenkin vielä naisellisempi mutta samalla rohkeampi kuin aikaisemmin. Joskus yksi oikea vaatekappale laittaa koko “homman kasaan” ja tuo oikean fiiliksen olemiseen.

Kevään värit ovat valoisia, ne muistuttavat taivaasta, vedestä, metsästä ja kukkakedoista. On helppo insipiroitua myös itse uudistumaan. Omaa ajattelua ja tekemistä haluan uudistaa siten, että etsin yhä luonnonmukaisempia, mutta kestäviä ratkaisuja. Kaikessa se ei ole aina 100 %:sti mahdollista mutta oikea suunta on tärkeää. Löydät YELLOWSTA esimerkiksi huippulaatua ja luonnomukaisuutta järkevin hinnoin Repeatilta, joka on alkanut olla yksi perusmallistoni.

Tärkeintä on myös kuunnella itseään, omia intuitioitaan, kehoaan ja tarpeitaan. Juuri nyt on tärkeintä nauttia puhtaasta luonnosta. Olemme siis vielä upeassa talvessa – jonka kevätaurinko kuitenkin jo valaisee. Kannustan nyt ainakin itseäni syömään ja juomaan energisoivasti, nukkumaan riittävästi ja liikkumaan oikealla sykkeellä. Jokainen päivä rakentaa.

Uusimme YELLOWN graafista ilmettä tänä keväänä. Hieman luonnoksen omaista fiilistä ja esimakua on nyt kevään fiiliskuvassamme. Haluamme nyt mukaan pehmeyttä, luontoa, valoa. YELLOW-logotyyppimme on uusiutunut muutaman kerran “historiansa” aikana ja nyt on taas sen aika. Julkaisemme sen heti kun fiilis on kohdillaan: jotain pehmeyttä lisää, jotain väriä lisää…

 

 

Tule Sinäkin fiilistelemään kanssani kevättä putiikille, Väinönkatu 30:een.
Muistathan että voit varata ajan myös henkilökohtaiseen stailaukseen putiikille:
p. 0400 718 800

t. Anitta